Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Documente necesare la o sc care presteaza servicii sportive - CONTROL ANAF

Buna,
As dori sa stiu ce documente justificative trebuie sa intocmeasca o societate cu un angajat care presteaza servicii de domeniul sportiv, ca de exemplu karate? Are o locatie inchiriata si are punct de lucru pe acea locatie.
Concret, sunt persoane care vin sa vada si sa faca o ora sau doua, sa vada daca le place. Ulterior se inscriu la curs si au la dispozitie aproximativ doua saptamani sa achite. Mentionez ca primele 2 saptamani sunt gratuite, tocmai pentru a stimula oamenii sa vada ce anume se invata.
In cazul unui control de la anaf, presupun ca vor fi "interogate" toate persoanele din locatia respectiva, dintre care unele au achitat, altele urmeaza sa achite, altele nu au apucat nici sa se inscrie. De asemenea, majoritatea nu au abonamentele la ei, iar cei care nu achita nu primesc abonamentul decat in momentul platii. Cum demonstreaza persoana juridica ca nu presteaza munca la negru si ce evidenta ar trebui sa prezinte anafului pentru a nu fi interpretari in acest sens?
Mai mentionez ca, cursul dureaza o ora/o ora si jumatate, timp in care se preda efectiv. Sunt cursanti care intarzie 2-3-5-10 minute si timpul nu permite ca instructorul sa se opreasca de fiecare data "sa faca prezenta" (asta incluzandu-i si pe cei care nu s-au inscris inca, insa sunt prezenti la curs).
Multumesc frumos anticipat pentru ajutorul acordat!
Adaugata in   ANAF si MFP

1 raspuns


la 11 Ian. 2016
Pentru organizarea de cursuri sportive trebuie sa aveti o organizare buna, respectiv un contract incheiat cu cursantii prin care sa fie clare conditiile contractuale, incasarea sa se faca prin casa de marcat pentru numerar si virament, evidentierea taxei sa fie tinuta la fiecare curs in timp real cu inregistrarea in registrul de casa la finalul zilei.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x