Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Declaratii obligatorii anaf 2014 arendas

Buna ziua! Am si eu o nelamurire daca ma puteti ajuta va rog, am o INTREPRINDERE INDIVIDUALA pe care am arendate 18ha teren agricol, ce declaratii trebuie sa depun la anaf pentru anul 2014?
Adaugata in   ANAF si MFP

3 raspunsuri


la 11 Feb. 2015
La Administratia Financiara se depune declaratia 220 privind venitul estimat pentru anul in curs. Dupa incheierea anului aveti obligativitatea depunerii declaratiei 200. In caz ca este inregistrata in scop de TVA are obligatia depunerii declaratiilor 300 si 394. Pentru angajati se depune declaratia 112. Daca sunteti considerata firma mica trebuie depuse anual declaratia 392A ca platitor de TVA sau 392B ca neplatitor. Se mai pot depune si alte tipuri ca declarația 100 pentru venituri obținute din: drepturi de proprietate intelectuala, activitati desfasurate in baza contractelor/conventiilor civile si a contractelor de agent, precum si alte declaratii ca 301 si 390 in cazul achizitiei/livrarii intracomunitare.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 11 Feb. 2015
Dar declaratia 205 nu trebuie sa o depun? In contractele de arenda nu am specificat nimic referitor la impozitul retinut la sursa.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 11 Feb. 2015
Si declaratia 205 daca este cazul.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x