Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

colaborare srl Romania cu self employed uk

Buna seara,

poate o persoana juridical din Romania,neplatitoare de tva,sa achite unui Pfa UK,sumele datorate acesteia in contul personal al persoanei care detine pfa-ul?
Pfa-ul uk este inregistrat la suma minima de acolo,plafon 10000 lire sterline venituri anuale.Acest pfa emite factura de prestari servicii SRL-ului din Romania.Firma din Romania poate achita aceasta datorie intr-un cont personal al pfa-ului uk?In uk la pfa legislatia spune ca nu e obligatoriu sa aiba cont separate pt activitatile depuse de pfa.
Este legal acest tip de colaborare?
Pfa-ul uk ,conform legislatiei de acolo,nu va avea nici un fel de problema daca incaseaza banii in cont personal.Dar SRL-ul din Romania?Isi poate stinge legal datoria,achitand intr-un cont persoana fizica?Acest pfa este deschis pe numele unei persoane romane rezidente uk.

Cu respect


Adaugata in   ANAF si MFP Legislatie

1 raspuns


la 06 Mar. 2015
In cazul platii facturii respective aceasta se va face in contul indicat in contract si pe factura. Acesta poate fi si in numele pfa datorita faptului ca in uk toate platile se fac prin banca si sunt usor de urmarit prin sistemul bancar. Plata catre pfa se poate stinge prin faptul ca se specifica la explicatie numarul si data facturii.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x