Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Model procedura ptr scoaterea din gestiune a produselor expirate

Buna ziua! Rugamintea mea este, daca puteti sa imi trimiteti pe adresa de mail stefauca@yahoo.com un model de procedura operationala pentru scoaterea din gestiune a produselor expirate si/sau deteriorate. As dorii sa elaborez o astfel de procedura, pe care sa o implementez in societatea la care lucrez, procedura dupa care, personalul direct implicat, sa efectueze aceste operatiuni!!!
Va multumesc anticipat, cu respect, Raluca Prundar
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 04 Iun. 2014
In cazul comercializarii de produse perisabile, sau cu data limita de consum va recomand sa studiati Normele privind limitele admisibile de perisabilitate la marfuri in procesul de comercializare. Procedura pentru scoaterea acestora de la comercializare este urmatoarea: numirea unei comisii pentru verificarea calitatii bunurilor, care raspunde de verificarea produselor si incheie liste de inventariere a bunurilor expirate sau depreciate si proces verbal de constatare; decizia administratorului de scoatere din circuitul economic; dovada distrugerii bunurilor. Prin aceasta procedura trebuie sa faptul ca bunurile respective reprezinta stocuri degradate calitativ care nu mai pot fi valorificate prin respectarea prevederilor art. 128 din normele de aplicare a Codului fiscal. Procedura va trebui sa o elaborati dumneavoastra in functie de specificul activitatii firmei, organigrama acesteia si implicarea factorilor de decizie in implementare.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x