Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Magazin comert produse alimentare Franta

Buna ziua,

Am un SRL deschis in Romania, obiect de activitate comert produse alimentare cu 2 angajati.Intentionez sa inchiriez un spatiu in Franta pentru a comercializa acolo produse romanesti.Voi trimite cei 2 salariati in Franta, unde vor locui cu chirie. In aceste conditii este necesara declararea unui sediu secundar in Franta? Salariatii vor primi salariu din Romania sau Franta? Este necesara tinerea contabilitatii si in Franta? De ce acte si autorizatii voi avea nevoie? Multumesc anticipat.

3 raspunsuri


la 25 Mar. 2015
Pentru a putea desfasura activitati comerciale cu amanuntul in alta tara, trebuie sa deschideti o sucursala activitatea desfasurata fiind impozitata conform prevederilor fiscale din acea tara.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 25 Mar. 2015
1.Chiar daca voi obtine certificat de rezidenta fiscala activitatea va fi impozitata in Franta? 2. Iar pentru angajati: daca ii deleg initial pentru 6 luni si obtin formularul A1 nu vor ramane angajatii SRL-ului din Romania, primind salariul de aici si fiind asigurati in Romania? Multumesc.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 25 Mar. 2015
Activitatea va fi impozitata in franta, iar salariatii vor plati taxele acolo. Activitatea de comert cu amanuntul presupune personal specializat care sa respecte regulile privind relatiile de munca franceze.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x