Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Ce forma de organizare sa folosesc ?

Doresc sa intreprind o afacere cu intermedierea rovignetei si a altor taxe de autostrada straine pe teritoriul Romaniei in colaborare pe baza unui contract de mandat cu o societate care detine franciza. In urma acestor prestari de servicii in numele societatii colaboratoare ar urma sa emit lunar o factura cu TVA de cca 20 000 lei, reprezentand singurul venit din care ar urma sa platesc cca 9-12 angajati cu CIM de 8 ore/zi inegal in regim non-stop, cu contributii catre bugetul de stat,sanatate,etc si cheltuieli de intretinere,chirii, curent, internet, transport estimat la 6 000 lei/luna fara salarii.
Va rog sa-mi recomandati ce forma de organizare sa folosesc in acest scop ? Ce ar fi ideal dintre PFA, II, SRL pentru un profit ideal ?
PS:
Casele de marcat si logistica ar fi asigurate de catre societatea colaboratoare . Produsele(TAXE) vandute sunt scutite de TVA. Trebuie sa fiu platitor de TVA ?
Astept propunerea dumneavoastra, cu mult consideratie.

1 raspuns


la 18 Mar. 2014
Eu, va recomand deschidere unui SRL.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x