Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

pfa inregistrare in scopuri tva

Buna ziua,
Un PFA depaseste plafonul de incasari la data de 03.09.2014. Pentru inregistrarea ca platitor de tva, ce documente se anexeaza la declaratia 070? Multumesc.

2 raspunsuri


la 08 Oct. 2014
Conform instructiunilor de completare a formularului 070 aprobate prin OMFP 250/2013, aceasta declaratie se completeaza si se depune de catre persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere in conformitate cu prevederile legale.Declaratia de inregistrare se completeaza cu ocazia primei inregistrari fiscale, de regula cu ocazia infiintarii, iar declaratia de mentiuni se completeaza ori de cite ori se modifica datele declarate anterior. In concluzie, la depasirea plafonului de incasari trebuie sa depuneti cererea de mentiuni prin care sa va inregistrati in scopuri de TVA incepand cu trimestrul urmator, respectiv octombrie, atasand si registrul de incasari si plati. La cererea organelor fiscale puteti depune si alte documente.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 08 Oct. 2014
multumesc!
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x