Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

FORMULARUL A1 Contributii sociale, Cum se poate obtine pentru o firma pe zero?

Buna ziua,
Sunt economist la o firma care nu are activitate deocamdata insa, doreste sa presteze servicii in domeniul constructiilor.

In conditiile in care cifra de afaceri este zero, rulaj zero, angajati nu prea sunt deocamdata, cum poate opta firma respectiva pentru obtinerea aprobarii unui formular A1 pentru a putea lucra ca si subcontractor in Austria sau Germania sau Italia?
Nu exista un minim de acte care trebuie depuse pentru acest formular A1?

Daca se opteaza pentru detasare, exista riscul ca autoritatile in UE sa oblige angajatorul sa plateasca contributiile salariatilor in tara unde se presteaza serviciul, chiar daca taxele pentru angajati, salariile si diurnele sunt platite in, si din Romania?

Formularul A1 se refera la plata contributilor angajatilor.

1 raspuns


la 16 Ian. 2015
Pentru obtinerea formularului A1 trebuie sa aveti inregistrati angajatii care vor fi detasati, contractul de antrepriza sau de prestari cu beneficiarul extern, precum si dosarul cu documentele societatii. In cazul detasarii, contributiile salariale vor fi achitate catre tara in care se face prestarea daca societatea romana are doar contract de exportare a fortei de munca.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x