Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

cine semneaza bilant 2014 la intocmit

Pentru un SRL cu domeniu de activitate ? management si consultanta , in anul 2014 are cifra de afaceri 0, 3 asociati si fara angajati, se poate semna bilantul pentru anul 2014 de catre administrator si la intocmit, avand in vedere faptul ca are studii economice ? cibernetica economica ASE, sau este obligatoriu sa se apeleze la un expert contabil?

1 raspuns


la 03 Mai. 2015
Situatiile financiare la decembrie 2014 pot fi semnate numai de persoanele abilitate potrivit legii. Conform prevederilor Legii 82/1991, actualizate, semnarea bilantului contabil se face de catre reprezentantul legal si de catre persoanele autorizate sa intocmeasca situatiile financiare, acestea putand fi: persoane fizice autorizate, persoane juridice autorizate, Directorul economic, contabilul sef sau alta persoana din firma care are studii superioare economice. In acesta ultima categorie nu este inclus si administratorul, care nu are voie sa semneze in ambele pozitii din cauza incompatibilitatii de functii.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x