Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

vreau sa de deschid un magazin de instalatii sanitare

buna ziua vreau sa inchiriez un spatiu in care sa vind materiale de instalatii sanitare si nu stiu de ce acte am nevoie,firma o am de 4 ani am prestat servicii in acest timp,am CAEN-ul corespunzator ptr vinzare,dar nu este obiectul principal de activitate.
-marfa cumparata in scopul revinzarii se cumpara cu TVA?
-care sint avizele/autorizatiile necesare?
daca cumpar o casa de marcat de pe net trebuie inregistrata undeva?
multumesc . o zi buna

2 raspunsuri


la 03 Feb. 2014
Pentru deschiderea si functionarea unui magazin legume fructe si verdeturi, aveti nevoie de: -autorizatia de functionare, eliberata de Primaria din judetul unde veti functiona; -aviz fito- sanitar, emis de direcþia de sãnãtate publicã teritoriala. -autorizare de mediu, emisa de autoritatea publica teritoriala de protecþie a mediului -aviz psi si -aviz ssm Avand in vedere Art. 1.alin. (1) OUG nr. 28/1999 operatorii economici care efectueaza livrari de bunuri cu amanuntul, precum si prestari de servicii direct catre populatie sunt obligati sa utilizeze aparate de marcat electronice fiscale. Operatorii economici prevazuti la alin. (1), denumiti in continuare utilizatori, au obligatia sa emita bonuri fiscale cu aparate de marcat electronice fiscale si sa le predea clientilor. La solicitarea clientilor, utilizatorii vor elibera acestora si factura fiscala. Raportul Z urmeaza sa fie inregistrat in contabilitatea dvs.. Casa de marcat urmeaza sa fie fiscalizata la administratia financiara de care apartine sediul/ punctual de lucru in care va functiona magazinul.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 03 Feb. 2014
corectie: in loc de "legume fructe si verdeturi," se va citi: "de instalatii sanitare "
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x