Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

drepturi contract parteneriat -finantare activitate ONG

Un ONG incheie un contract de parteneriat pentru realizarea unui eveniment social cu o alta entitate a carei activitate este scutita de plata impozitului pe profit. Aceasta entitate doreste sa sustina si o parte din cheltuielile necesare realizarii obiectivului mentionat in contractul de parteneriat prin virarea in contul bancar al ONG-ului a unei sume.
Intrebarile mele sunt :
1. ce document justificativ din punct de vedere fiscal sta la baza acestui transfer de bani;
2. ce obligatii legale am eu ca ONG ( beneficiar al sumei) fata de aceasta entitate in urma efectuarii cheltuielilor necesare realizarii evenimentului mentionat in contractul de parteneriat.

Va multumesc anticipat.

2 raspunsuri


la 17 Iul. 2014
In contractul de parteneriat trebuie sa aveti clauze privind drepturile si obligatiile partilor privind organizarea evenimentului. Daca partenerul doreste sa sustina acest parteneriat o poate face in natura, produse etc sau prin sume de bani cu titlul de contributie, taxa, cotizatie, donatie, forma pe care o aveti in statutul ONG pentru finantare, avand la baza contractul. Obligatiile pe care le aveti sunt in functie de clauzele contractuale agreate de parteneri in componenta contractului. Va recomand sa cititi contractul incheiat cu partenerul.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 18 Iul. 2014
Va multumesc pentru raspuns
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x