Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

am voie sa desfasor activitate daca nu am trecut activitati propii pentru birou?

Buna ziua,
As avea si eu o intrebare mai mult de natura juridica. Am infiintat un SRL-D insa la infiintare nu am bifat activitati proprii pentru birou ci doar activitate la terti. Este vorba de un magazin online care va opera cu stocuri. Daca nu am bifat activitatile proprii pentru birou, adresa pe care urma sa o trec la acea rubrica ar fi fost aceeasi cu sediul social, am voie sa imi desfasor actvitatea la sediu social? Adica depozitare marfa, facturare catre clienti, pregatit colete, etc.
Multumesc,

3 raspunsuri


la 18 Mar. 2015
Desfasurarea activitatii societatii poate avea loc la sediul social sau in alte puncte de lucru fiind necesare autorizari speciale in functie de specificul activitatii. Pentru activitatea de birou si depozitare la sediul social va trebuie acordul vecinilor.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 18 Mar. 2015
Multumesc pentru raspuns. De acordul vecinilor nu este nevoie, am un contract de comodat iar locatia este la curte. Ma interesa in mod special daca pot desfasura activitate la sediul social daca nu am declarat activitati proprii de birou pentru sediul social. Pentru un magazin care vinde haine de ce autorizari speciale as avea nevoie? Eu vreau ca la sediul social ,acolo unde se va desfasura practic activitatea, sa fac toate operatiunile, adica sa primesc marfa, sa o depozitez, sa o vand si sa o trimit la clienti. Aici este toata nedumerirea mea principala, am voie sa desfasor aceste activitati daca nu am declarat activitati proprii pentru birou?
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 19 Mar. 2015
Este singura locatie unde desfasurati activitate. Autorizarea spatiului se face la primarie, unde se inregistreaza ca spatiu comercial. Alte avize veti avea nevoie de la politie, pompieri etc
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x